GC De Maere gaat tegen de vlakte

GC De Maere

Dat GC De Maere verouderd is en er iets moet gebeuren staat buiten kijf. Er moet hier echter niet over één nacht ijs gegaan worden en een grondig onderzoek gebeuren naar wat er nodig is, wat mogelijk is en wat strookt met de visie over cultuur, jeugd, sport,… alvorens grote projecten uit de hoed te toveren.

Opmerkelijk is dat een partij die het verenigingsleven maximaal wil ondersteunen, een idee lanceert waarin het onduidelijk is wat er met Chiro Esjeewee, TW 3000 (jeugd),… gaat gebeuren. Ook over de toekomst van de naschoolse kinderopvang wordt niet gesproken?

Nog 2 opmerkelijke vaststellingen.
In het meerjarenplan is voor dit mega project slechts 10.000€ voorzien?
Waarom dan wel nog investeren in nieuwe ramen en deuren voor GC De Maere als je het toch gaat slopen? https://tieltwinge.openvld.be/?type=nieuws&id=3&pageid=103059
In de pers lijken de plannen heel concreet, maar wat is dat in praktijk. Op welke termijn gaat dit gerealiseerd worden?

De coalitie OpenVld – CD&V lijkt wel een ideeënfabriek die het ene idee na het andere lanceert zonder enig overleg. “Er gaat in 2020 een werkgroep samengesteld worden”. Moet er niet eerst een werkgroep, studies,… uitgevoerd worden voordat je met een concreet plan afkomt?

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *